Прес-центр17 квітня 2019, 14:04

В системі освіти району відбулись кадрові зміни.

16 квітня в конференц-залі будинку дитячої творчості відбулась нарада для керівників дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх закладів освіти Кремінщини. 
Під час заходу голова райдержадміністрації Наталя Чехута визначила основні напрямки розвитку освітянської галузі району та повідомила про призначення на посаду начальника відділу освіти Олександра Кузьменка. Раніше він очолював сектор молоді та спорту райдержадміністрації. Наталя Чехута наголосила на тому, що задля ефективної організації системи освіти та підвищення її якості майбутні відносини в управлінській вертикалі мають будуватися як партнерські, а не як керівник і підлеглий. 
Також присутні обговорили найактуальніші освітянські питання, а саме: проект Закону «Про повну загальну середню освіту», безпечне навчання, завершення поточного навчального року, організаційні питання щодо складання випускниками ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання), замовлення свідоцтв про отримання освіти, нові умови прийому та електронна реєстрація в Інформаційній системі управління освітою першокласників тощо.