Прес-центр16 жовтня 2018, 16:10

Від козачат до козаків – в районі пройшла низка спортивно – масових заходів.

Протягом подовжених вихідних за ініціативи сектору молоді та спорту і відділу освіти райдержадміністрації на спортивних майданчиках району проходили спортивно-масові заходи до Дня захисника України. 
Так, 13 жовтня на стадіоні ЛОФЦ «Олімп» дев’ять команд навчальних закладів району виборювали чемпіонство у змаганнях «Козацький гарт». Учасники «Козацького гарту» мали змогу проявити свою інтелектуальну підготовку, фізичні здібності, згуртованість та психологічну підготовку. 
Привітати учасників змагань прийшли голова районної ради Володимир Прокопенко та заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура. Вони привітали всіх присутніх з Днем захисника України, святом Покрови, Днем Українського козацтва, побажали міцного здоров’я та миру.
Отже, районні змагання закінчили як переможці учні Кудряшівської ЗОШ, друге та третє призові місця вибороли відповідно команди ЗОШ№1 та ЗОШ№2. 
Представляти Кремінський район на обласному етапі змагань «Козацький гарт» буде все ж таки команда ЗОШ№1 м. Кремінна, оскільки за умовами – це повинен бути навчальний заклад І-ІІІ ступеня. 
Вітаємо переможців та учасників козацьких змагань, бажаємо їм стати справжніми козаками, тобто, вміти захищати свою Батьківщину.