19 травня 2017, 11:05

Відбулось чергове засідання громадської ради при Кремінській РДА, на яке виносились окремі аспекти оздоровлення та відпочинку мешканців району

Голова райдержадміністрації та голова районної ради взяли участь у засіданні громадської ради. 
17 травня відбулось чергове засідання громадської ради при Кремінській РДА, на яке виносились окремі аспекти оздоровлення та відпочинку мешканців району, в т. ч. функціонування ПЗОВ «Мрія», облаштування місць масового перебування (парки, пляжі), питання реалізації такого стратегічного напрямку розвитку району як туризм та інше. 
В ході засідання наводились підсумки консультування з жителями району по згаданій проблематиці. Цільову аудиторію становили як молодь, так і громадяни більш старшого та літнього віку. З’ясувалось, що шкільна молодь має достатньо можливостей по організації свого дозвілля. Інша ситуація для всіх інших. 
На думку опитаних та членів громадської ради, безумовно, позитивним моментом є проведення у Кремінній таких заходів як Фестиваль гри та іграшки до дня Івана Купала, організація перегляду фільмів під відкритим небом та інше. Можливо, їх потрібно проводити у місці, більш наближеному до центру міста Кремінна. Кремінянам хотілось би, щоб нарешті була поставлена крапка в облаштуванні місць масового перебування та проведення загальнорайонних заходів – це Алея Пам’яті Героїв України та дитячий (або просто) парк відпочинку за районним будинком культури. 
Також на засіданні йшлось про необхідність втілення в життя заходів стратегії розвитку туризму та рекреації – певна відповідальність лягає на органи влади, але й громадськість повинна долучатись до цього активніше. 
Голова РДА Наталя Чехута відзначила, що все почуте на засіданні громадської ради треба втілювати спільно. «Бажання таке є, будемо шукати можливості», - сказала вона. 
Пропозиції, надані в ході засіданні, в узагальненому вигляді будуть подані до райдержадміністрації.