Прес-центр20 лютого 2019, 16:02

Відбулось засідання робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та органів місцевого самоврядування з розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів Кремінського району

За участю першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка відбулось засідання робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та органів місцевого самоврядування з розширення бази оподаткування та збільшення надходжень до місцевих бюджетів Кремінського району. На ньому було розглянуто питання щодо погашення заборгованості заробітної плати та сплати податків підприємствами району.
За статистичними даними, станом на 01.02.2019 року заборгованість з виплати заробітної плати склала 1825,5 тис. грн., з них на економічно активних підприємствах – 236,3 тис. грн. КП «Кремінна - комунсервіс» - 94,1 тис. грн., КП «Бараниківське СКГ» - 30,8 тис. грн., ТОВ «Форестплюс» - 25,2 тис. грн., ДП «Санаторій «Озерний» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» - 86,2 тис. грн. та 1589,2 тис. грн. по підприємству – банкруту ПАТ «Кремінський завод «Хімавтоматика».
На цей час міською радою виділені кошти на повне погашення заборгованості з виплати заробітної плати на КП «Кремінна - комунсервіс». ДП «Санаторій «Озерний» ЗАТ «Укрпрофоздоровниця» погасило 10,2 тис. грн. 
Також на засіданні йшлось про погашення заборгованості до Рубіжанського об’єднаного управління Пенсійного фонду України (Кремінський район) за минулі періоди. Станом на 01.02.2019 року сума боргу становить 5433,7 тис. грн., у тому числі по сплаті страхових внесків – 4544,7 тис. грн., по відшкодуванню сум на доставку та виплату пільгових пенсій – 888,5 тис. грн. 
За підсумками наради прийнято ряд рішень, стан виконання яких буде розглянуто на наступному засіданні робочої групи 13 березня п. р.