Прес-центр13 жовтня 2017, 14:10

Відзначаємо День захисника України.

Сьогодні у Красноріченській школі пройшла зустріч учнівського та педагогічного колективу школи з представниками Національної гвардії України. 
 До навчального закладу завітала група офіцерів Іміджево - видавничого центру з організації та проведення заходів гуманітарного, цивільно-військового співробітництва Національної гвардії України на чолі із полковником Віктором Голумбівським. 
 Вищезазначена група працює в регіоні за підтримки Департаменту освіти і науки Луганської обласної державної адміністрації, а її основна мета - проведення заходів національно-патріотичного виховання учнівської молоді у навчальних закладах Луганської області, передача гуманітарної допомоги, а також проведення роботи серед військовослужбовців Національної гвардії України, які задіяні для виконання службово-бойових завдань в зоні проведення антитерористичної операції. 
Краснорченці радо зустріли шанованих гостей та, користуючись нагодою, показали свої напрацювання в аспекті національно – патріотичного виховання молоді.