Прес-центр11 вересня 2019, 11:09

Вітаємо наших земляків з новими спортивними перемогами!

Нещодавно в м. Лисичанськ пройшов шаховій турнір, присвячений Дню міста. Участь у ньому взяли кремінські шахісти Олексій Старицький та Єлизавета Божко. Боротьба за перше місце була напружена. Переможець виявився тільки завдяки коефіцієнту Бухгольца, який виявився кращим в кандидата в майстри спорту з Лисичанська Сергія Худолея, а наш шахіст - КМС Олексій Старицький посів друге місце.
Наймолодша кремінська шахістка Єлизавета Божко відчайдушно боролась зі старшими за віком і ввійшла в десятку кращих шахістів Лисичанського регіону.
Днями кремінські юні шахісти змагались на чемпіонаті Луганської області серед юнаків та дівчат віком до 12 років. Змагання проходили в м. Рубіжне за швейцарської системи в дев’ять турів. В чемпіонаті брали участь кращі шахісти області із міст Рубіжне, Севєродонецьк, Старобільськ, Кремінна та селища Троїцьк. Добре виступили вихованці Кремінської ДЮСШ Єлизавета Божко, Марьяна Комаревцева та Валерій Чорнобай (тренер Олексій Старицький).
Десятирічна Єлизавета Божко впевнено посіла перше місце, вигравши у суперниць всі партії. До речі, вона також чемпіонка Луганської області до 18 та 20 років другий рік поспіль.
Друга наша шахістка Марьяна Комаревцева завоювала "бронзу". Пів очка не вистачило до бронзових нагород нашому Валерію Чорнобаю.
Виступи юних шахістів в м. Лисичанські та м. Рубіжнє відбулись завдяки спонсорській підтримці Віри Смалько, яка уже неодноразово надавала допомогу нашим спортсменам.

За інформацією голови КРОВФСТ «Колос» Олексія Старицького