Прес-центр16 вересня 2019, 15:09

Вітаємо спортсменів і фізкультурників!

14 вересня на базі обласного стадіону "Олімп" пройшло спортивне свято на честь Дня фізичної культури і спорту.
На урочисте відкриття завітали почесні гості: заступник голови райдержадміністрації Лариса Махура, голова районної ради Володимир Прокопенко, триразова олімпійська чемпіонка з легкої атлетики, заслужений майстер спорту Ольга Бризгіна, заслужений майстер спорту, бронзовий призер Олімпійських ігор в Сіднеї з велоспорту, почесна громадянка Кремінної Ірина Янович, голова обласного відділення Національного Олімпійського комітету України Віктор Острєцов, заступник начальника обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою "Кадетський корпус імені героїв молодої гвардії" Олег Чехута.
Поціновувачі та шанувальники здорового способу життя брали участь у легкоатлетичному кросі, змагались у міні-футболі, пляжному волейболі, шахах, шашках та конкурсній програмі (підтягування на високій перекладині, стрибки зі скакалкою, присід на 1-й нозі).
У змаганнях з міні-футболу кращою стала команда «Шахти № 1», друге місце - у Кудряшівки, третє – у команди медичного колежду.
У пляжному волейболі переможцями стали Олександр Гадючко і Данііл Ахтирський, друге місце посіли Дмитро Решотка і Даніл Пасєчник та третє – у Павла і Олега Чорнобаїв.
Перше місце серед шахістів у Сергія Сереброва, друге – у Юрія Кучеренка, третє – у Валерія Чорнобая.
У змаганнях з шашок місця розподілились наступним чином - Олександр Бакаляр (І місце), Миколай Маширов (ІІ місце) та Василь Бескоровайний (ІІІ місце).
У командному заліку з кросу перемогла команда міської школи № 2, другими стали гімназисти, а третє місце за командою міської школи № 1.
Дякуємо за вагомий внесок у популяризацію фізичної культури і спорту, за участь у змаганнях і небайдужість до свого здоров'я!