Прес-центр26 cічня 2018, 14:01

Визначені основні заходи, які повинні бути здійснені найближчим часом для покращення ситуації зі сніговими заметами на дорогах

25 січня під керівництвом голови райдержадміністрації Наталі Чехути відбулась нарада  щодо забезпечення безпечного пересування автотранспорту на дорогах  загального користування району в умовах погіршення погодних умов.

Участь у нараді  взяли Кремінський міський голова, керівник філії «Кремінський райавтодор», заступник начальника Кремінського міськрайоного відділу ГУ ДСНС у Луганській області та представники відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації.

Під час наради керівники прозвітували про готовність до роботи у випадку подальшого погіршення погодних умов, а саме: готовність до роботи снігоприбиральної техніки; наявність паливно-мастильних матеріалів та запасів піскосоляної суміші; фактичну готовність залучення додаткової техніки, у тому числі для буксирування великогабаритного транспорту; готовність до розгортання мобільних пунктів обігріву.

Взагалі, починаючи з 22 січня протягом тижня для ліквідації наслідків негоди у вигляді сильного снігопаду на дорогах Кремінського району  були задіяні  15 одиниць снігоочисної техніки, яка працювала  у посиленому режимі до стабілізації ситуації.  Зокрема, на розчистці снігу працювала  техніка філії «Кремінський райавтодор», КП «Креміннакомунсервіс», Кремінське  ВУ ВКГ, «Креміннатеплокомуненерго»,  ДП «Кремінське ЛМГ».

У ході наради були визначені основні заходи, які повинні бути здійснені найближчим часом відповідними службами району для покращення  ситуації зі сніговими заметами на дорогах.