Прес-центр20 жовтня 2020, 12:10

Всі об’єкти соціальної сфери району підготовлені до осінньо-зимового періоду в повному обсязі

Всі об’єкти соціальної сфери району підготовлені до осінньо-зимового періоду в повному обсязі.

Головою Кремінської райдержадміністрації Олегом Клименчуковим видано розпорядження № 496 «Про початок опалювального сезону 2020-2021 років». Міському та сільським головам, голові Красноріченської об’єднаної громади, керівникам  підприємств, установ, організацій району рекомендовано розпочати опалювальний сезон 2020-2021 років, виходячи із кліматичних умов згідно з правилами технічної експлуатації, нормами санітарного законодавства та іншими нормативними документами.

Пуск тепла, гарячої води до навчальних, медичних, дитячих та інших закладів соціально-культурного призначення рекомендовано здійснити, якщо протягом трьох діб середня добова температура зовнішнього повітря не перевищує +8◦С.

Наразі  до пуску тепла  в новому опалювальному сезоні підготовлені 22 котельні, з яких 3  - КП «Креміннатеплокомуненерго» - надають  послугу з централізованого теплопостачання бюджетним установам. Інші котельні перебувають на балансі відділу освіти та закладів охорони здоров’я. Також підготовлено  93 житлові  багатоквартирні будинки  житлового фонду до сезонної експлуатації відповідно до правил утримання жилих будинків та прибудинкових територій.

Всі об’єкти соціальної сфери району підготовлені до осінньо-зимового періоду в повному обсязі. Відповідні акти готовності підписані.