Прес-центр9 квітня 2020, 13:04

З 3 квітня 2020 року Міністерство соціальної політики та корпорація «АТБ» запустили спільний благодійний проект адресної допомоги

З 3 квітня 2020 року Міністерство соціальної політики та корпорація «АТБ» запустили спільний благодійний проект адресної допомоги соціально незахищеним верствам населення у вигляді продуктових наборів і товарів повсякденного споживання. Для реалізації цього проекту компанія виділила 100 млн. грн.

Згідно сформованим спискам представниками соціальних служб і департаментів обласних та Київської міської державних адміністрацій, продуктові набори у кількості 572 571 шт. будуть передані представниками соціальних установ самотнім людям похилого віку та іншим соціально незахищеним верствам населення.

До продуктового набору входять продукти і товари першої необхідності: крупи, макарони, цукор, сіль, рослинне масло, лимони, печиво, чай та інше.

Благодійний проект адресної допомоги буде тривати у період з 3 по 23 квітня. Кремінський район  долучився до програми з 9 квітня. Планується, що жителям району буде роздано 1070 продуктових наборів.