Прес-центр9 серпня 2018, 08:08

За озвученим на засіданні штабу відсотком готовності об’єктів до опалювального сезону стоїть значний обсяг виконаних робіт

За  озвученим на засіданні штабу відсотком  готовності об’єктів до  опалювального сезону стоїть значний обсяг виконаних робіт.

8 серпня в ході чергового засідання районного оперативного штабу з підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в опалювальному сезоні 2018-2019 років вкотре розглянуто виконання планових показників.

Як зазначив перший заступник голови РДА Володимир Позняк, наразі  стан підготовки об’єктів  житлово-комунального господарства та об’єктів соціального сфери  Кремінського району становить 70 відсотків.  

Значний обсяг  робіт з енергозбереження виконано у закладах освіти. Так, проведено капітальний ремонт із  заміною вікон і дверей у ЗОШ №3, дитячих навчальних закладах «Берізка»  та «Малятко», частково замінені вікна у ЗОШ №4. Тривають роботи з капітального ремонту даху у Красноріченській школі, з утеплення будівлі  ЗОШ №2 та ЗОШ №1, капітальний ремонт покрівлі з заміною вікон та дверей у Варварівській та Невській сільських  школах. Проведені роботи з вогнезахисного оброблення дерев’яних конструкцій горищ будівель  садочків «Зірочка»  та «Берізка».

Згідно затвердженого плану – заходів по підготовці Кремінського районного територіального медичного об’єднання, у закладі  закінчено перший етап капітального ремонту із заміною вікон, системи опалення, покрівлі  інфекційного відділення. Ведуться роботи  другого етапу. Виконано роботи по ремонту системи опалення терапевтичного та хірургічного корпусів.

У місті триває реалізація масштабного проекту «Поліпшення доступу до води в постраждалій від конфлікту громаді м.  Кремінна». Планово проходить підготовка житлового фонду.

За результатами проведеної наради інформацію керівників  підприємств, установ та організацій взято до уваги, у планування подальшої роботи внесені необхідні корективи.

.