Прес-центр6 серпня 2020, 11:08

За участі голови райдержадміністрації пройшло засідання позачергової сесії районної ради

За участі голови райдержадміністрації пройшло засідання позачергової сесії районної ради.

6 серпня відбулось засідання позачергової, 59 – ї сесії Кремінської районної ради. На розгляд депутатів було винесено 9 питань, серед них – внесення змін до районного бюджету на 2020 рік і до програми соціально – економічного і культурного розвитку Кремінського району.

В ході пленарного засідання депутати прийняли рішення про надання фінансової підтримки з районного бюджету комунальному підприємству «Креміннатеплокомуненерго». Директор КП Володимир Марунін пояснив ситуацію на підприємстві, а також перелічив видатки, на які буде використана фінансова підтримка засновника КП – районної ради.

В свою чергу, голова РДА Олег Клименчуков прокоментував необхідність прийняття цього рішення так: «Ця сума буде остаточною для забезпечення початку нового опалювального сезону. Паралельно із цим ми будемо продовжувати  вирішувати питання глобально. Одним із варіантів вирішення ситуації є поступова децентралізація опалення районних підприємств, організацій і установ, які наразі є споживачами послуг «Креміннатеплокомуненерго».

Детально ознайомитись з прийнятими рішеннями можна буде на сайті районної ради в розділі «Доступ до публічної інформації».