Прес-центр6 лютого 2019, 15:02

Затверджено перспективний план розвитку Кремінського району на 2019 – 2021 роки

Затверджено перспективний план розвитку Кремінського району на 2019 – 2021 роки.

6 лютого відбулось друге засідання Ради місцевого розвитку Кремінського району, яким, по суті, завершено публічне обговорення перспективного плану розвитку району на трирічну перспективу. Обговорення було розпочато після  першого засідання ради у грудні минулого року  і мало на меті залучити до вироблення векторів  розвитку території  різні соціальні категорії і групи.

Безпосередньо в ході засідання, яке пройшло під керівництвом голови Кремінської РДА Наталі Чехути, за участі голови районної ради Володимира Прокопенка,   піднімались питання перспектив проведення реконструкції площі Красна м. Кремінна, вжиття додаткових заходів задля громадської безпеки, відновлення роботи санаторію «Озерний», розвитку місцевої кінної школи та інше.

За підсумками обговорення проекту плану був напрацьований його остаточний варіант, який і було затверджено на засіданні Ради місцевого розвитку.  Він включає в себе 12 проектів в сфері медицини, освіти, розвитку туризму та рекреаційної сфери, покращення благоустрою.