Прес-центр22 серпня 2018, 16:08

Завдання з підготовки до нового опалювального сезону в цілому виконані на 75 відсотків

Чергове засідання районного штабу з підготовки житлово – комунального господарства та об’єктів соціального призначення району до сталої роботи в осінньо – зимовий період пройшло сьогодні за участі першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка.
У ході засідання керівники служб доповіли про вжиті заходи з підготовки до нового опалювального сезону та обговорили проблемні питання, які виникають під час проведення підготовчих робіт.
Наразі, завдання з підготовки до нового опалювального сезону виконані на 75%. Так, стан підготовки об’єктів водопровідно-каналізаційного господарства до роботи в осінньо-зимовий період виконано на 72,6 %, об’єктів теплопостачання – на 78 %, житлового фонду - на 74,3 %, дорожньо-мостового господарства – на 70 %. Заготовлено 200 т піску для виготовлення протиожеледної суміші.
Керівництво Кремінських районних електричних мереж ТОВ «ЛЕО» порушило питання щодо своєчасного проведення розрахунків по субсидіям та пільгам споживачів та перерахування коштів підприємствам-постачальникам тепло-, водопостачання, електричної енергії у зв’язку із можливим підвищенням ціни на газ у новому опалювальному сезоні.
За результатами проведеної наради надані відповідні доручення.