Прес-центр2 серпня 2018, 15:08

Завершив свою роботу позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія»

Завершив свою роботу позаміський заклад оздоровлення та відпочинку «Мрія».

Протягом двох оздоровчих змін у ПЗОВ «Мрія» оздоровились і відпочили  299 дітей з різних куточків Луганської області, з них 199 – це діти Кремінського району.

Частині хлопчиків і дівчаток, в основному пільгових категорій, путівки були закуплені за рахунок місцевих бюджетів. Так, Кремінська міська рада оздоровила в такий спосіб 27 дітей,  Красноріченська ОТГ придбала 18 путівок,  за рахунок бюджетів сільських рад в таборі мали можливість оздоровитись  22 дитини. 47 путівок придбано за кошти районного  бюджету.

Протягом оздоровчого періоду в закладі постійно відбувалися різноманітні ігри, конкурси, змагання, в яких діти проявляли свої здібності, майстерність та креатив.

Також в таборі проходив районний спортивно-масовий захід «Олімпійське літо», організований сектором молоді та спорту Кремінської районної державної адміністрації та районним центром «Спорт для всіх»,  та інші заходи.

Що стосується оздоровлення протягом усього року, то за інформацією управління соціального захисту населення Кремінської РДА, з початку року у МДЦ «Артек» оздоровлено 6 дітей, з яких п’ять із багатодітних та малозабезпечених сімей, одна дитина учасника бойових дій. Також шість дітей відпочили і в «Молодій  гвардії».   

В серпні -  місяці  планується робота двох пришкільних таборів: один для майбутніх першокласників, другий – англомовний.