Прес-центр6 жовтня 2017, 11:10

Живіть футболом! Любіть футбол! - Сьогодні у Кремінній пройшов відкритий урок футболу.

 Зранку 6 жовтня на стадіоні ЛОФЦ «Олімп» зібрались юні шанувальники футболу – для участі у відкритому уроці з цієї спортивної гри. 
 Подібні відкриті уроки проходять по всій Україні в рамках національного проекту розвитку шкільного футболу, який реалізується за ініціативи Федерації футболу та підтримки Міністерства освіти та науки, Національної поліції і місцевих органів влади. 
У відкритті масового спортивного заходу взяли участь голова Кремінської районної державної адміністрації Наталя Чехута, голова Кремінської районної ради Володимир Прокопенко, регіональний координатор соціальних проектів Федерації футболу України Юрій Кравченко, заступник начальника Луганського відділення (філії) комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти та науки Андрій Гожедрянов, представники Національної поліції. 
Отримати навички футбольної гри жовтневого ранку на стадіон прибули близько 200 – т учнів з 12 команд усіх шкіл міста і гімназії, а також Красноріченської ЗОШ (2 команди), Новоастраханської, Новокраснянської, Варварівської та Булгаківської сільських шкіл.
Учні отримали масу насолоди, беручи участь в естафетах, конкурсах, іграх та тренінгах, а також ознайомившись із виставкою зброї та обмундирування, підготовленою поліцією. Кожному на згадку про це свято футболу залишиться футболка з логотипами фестивалю. 
Слід відзначити, що всі витрати на організацію та проведення відкритого уроку у Кремінському районі здійснювалися за рахунок Федерації футболу.

За інформацією сектору молоді та спорту Кремінської райдержадміністрації.