Прес-центр12 листопада 2018, 14:11

«Змінимо країну разом!» - завершився проект освітнього обміну між Старосамбірщиною та Кремінським районом.

У рамках програми «Змінимо країну разом» Кремінською загальноосвітньою школою № 1 Кремінської районної ради Луганської області реалізовано проект освітнього обміну «Формуємо спільну систему цінностей в Україні». 
Партнерами у реалізації дзеркального проекту стала Старосамбірська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 1 імені Героя України Богдана Сольчаника Львівської області.
Основні заходи в рамках освітнього обміну були реалізовані з 24 по 26 жовтня та з 7 по 9 листопада поточного року. Їх безпосередніми учасниками стали 7 представників міста Старий Самбір і 9 представників міста Кремінна. На Кремінщині гостям була представлена презентація опорного закладу, історичний квест «Кремінщина – перлина Донбасу», матеріал-опис досвіду вчителя початкових класів та інше. 
У День української мови та писемності представники Заходу і Сходу взяли участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Програма Проекту завершилася засіданням за «круглим столом», а також зустріччю із головою Кремінської РДА Наталею Чехутою та заступником голови районної ради Борисом Руденком. 
Отже, реалізація проекту освітнього обміну цих двох навчальних закладів завершено, наразі співпраця у сфері формування у дітей і молоді ціннісних орієнтирів свідомого, патріотичного громадянина своєї держави, продовжується.