Прес-центр18 жовтня 2017, 11:10

Знову в Україні буде проведено конкурс для молодих підприємців віком 15-18 років Diamond Challenge for High School Entrepreneurs.

Благодійний Фонд ICEPP виступить організатором відбіркового етапу даного конкурсу. 

У 2012 році Університет штату Делавер, США (University of Delaware), враховуючі значні досягнення у науковій сфері та методології навчання підприємництву започаткував конкурсний проект для підтримки та розвитку молодіжного підприємництва Diamond Challenge. 

Проект стрімко розширився між зацікавленими країнами-учасницями, оскільки Diamond Challenge надає унікальну можливість для підлітків у віці 15-18 років зрозуміти сутність підприємницької діяльності реалізуючи власні ідеї у життя. 

Сьогодні у світі представлена достатня кількість програм, що зосереджені на принципах управління малого бізнесу.

Мета Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.

Учасники конкурсу отримують цінний практичний досвід у:

·                                 формулюванні ідеї для власного бізнесу;

·                                 тестуванні своєї ідеї, методом «спілкування» зі своїм кінцевим споживачем та збором інформації щодо актуальності (життєздатності) проекту;

·                                 навиках презентації проекту експертам конкурсу та зацікавленим учасникам.

Від участі у конкурсі учасники також отримують наступні переваги:

·                                 Маючи доступ до інноваційних відео уроків, учасники можуть отримати знання про те, як розвивати свої ідеї та втілювати їх в життя, а також як правильно будувати бізнес.

·                                 Наявність великого кола наставників та консультантів команди, які надають цінний зворотний зв'язок, в той час як учасники несуть відповідальність за прийняття остаточного рішення.

·                                 Можливість взаємодіяти з іншими молодими підприємцями з усього світу та виграти нагороди у формі фінансування для підтримки бізнес ідеї або майбутньої освіти. 

РЕЄСТРУЙСЯ, ЯКЩО: 

·                                 у тебе є ідея для бізнесу або соціальної інновації, яка потребує реалізації

·                                 тобі від 15 до 18 років

·                                 ти навчаєшся у загальноосвітній школі або профільному коледжі (студенти университетів НЕ МОЖУТЬ брати участь у конкурсі)  

·                                 у тебе є товариші, які хочуть разом з тобою втілювати бізнес або соціальний проект в життя

·                                 хоча б один з вас говорить англійською мовою

 ВАЖЛИВІ ДЕДЛАЙНИ DIAMOND CHALLENGE UKRAINE 2017/2018

1 ВЕРЕСНЯ 2017 - відкриття реєстрації команд за посиланням

30 ЛИСТОПАДА 2017 - закриття реєстрації команд

5 СІЧНЯ 2018 - дедлайн подачі письмових проектів 

1-2 БЕРЕЗНЯ 2018 - Всеукраїнський фінал у м. Києві.

 

Більш детальну інформацію можна переглянути за посиланням: https://icepp.org.ua/proekti-icepp/item/95-diamondchallengeukraineforhig...