Прес-центр14 березня 2019, 14:03

14 березня пройшло пленарне засідання чергової сесії районної ради.

До порядку денного засідання були включені 57 питань. 
Так, депутати розглянули виконання 14-ти районних програм, заслухали звіти про роботу директорів комунальних установ, внесли зміни до районного бюджету на 2019 рік та інше.
Серед інших важливих питань депутатами було затверджено положення районного конкурсу «Кращий роботодавець». Конкурс має на меті стимулювання покращення умов праці на підприємствах району та буде проводитись протягом березня-квітня 2019 року.
Завданням конкурсу є визначення роботодавців, які забезпечують найкращі умови праці, забезпечення соціального рекламування тих роботодавців, які будуть відзначені в процесі конкурсу та визначені його переможцями, а також розміщення інформації про кращих роботодавців на офіційних сайтах райдержадміністрації та районної ради, а також в газеті «Кремінщіна».
Учасниками Конкурсу можуть бути суб’єкти господарювання всіх форм власності: фізичні та юридичні особи - підприємства, заклади, установи, організації незалежно від форми власності у яких працює не менше 4 найманих працівників.
З більш детальними умовами конкурсу, визначених положенням, можна ознайомитись на сайті райдержадміністрації за посиланням: http://krem.loga.gov.ua/content/ogoloshennya.