Прес-центр18 вересня 2019, 10:09

14 вересня колектив будинку дитячої творчості Кремінської районної ради радо привітав своїх вихованців та батьків з початком 2019 – 2020 навчального року.

Свято з нагоди початку нового навчального року в БДТ не могла оминути тимчасово виконуюча обов’язки начальника відділу освіти Кремінської РДА Людмила Горбачова. Вона побажала дітям успіхів та перемог у конкурсах і змаганнях. Директор закладу Надія Дудіна теж привітала вихованців з початком нового навчального року та подякувала керівництву району, батькам, педагогічним колективам шкіл за тісну співпрацю щодо розвитку дитячої творчості.
Нагадаємо, що у БДТ працюють гуртки художньо-естетичного, гуманітарного, декоративно-ужиткового, науко-технічного напрямів позашкільної освіти. У цьому навчальному році розпочинають роботу нові гуртки «Пластилінова анімація», «Основи робототехніки», «Основи програмування», «Юні оператори ПК», «Гра на гітарі», «Настільний теніс», «Школа лідерів», «Цікава психологія».
Гуртки та об’єднання БДТ працюють на власній базі, а також в закладах освіти. В цьому навчальному році заплановано відкрити 95 груп , в яких будуть навчатися близько 1360 дітей.