Прес-центр11 вересня 2019, 16:09

14 вересня о 10:00 у будинку дитячої творчості відбудеться Свято першого дзвоника «Країна талантів».

На початку вересня всі бажаючі навчатись в гуртках будинку дитячої творчості Кремінської районної ради мають змогу завітати до цього закладу позашкільної освіти на дні відкритих дверей.
Керівники гуртків БДТ запрошують відвідувачів стати майстрами техніки, виконавцями пісень та танців, майбутніми скульпторами та художниками.
Наразі у будинку дитячої творчості працюють гуртки художньо-естетичного, гуманітарного, декоративно-ужиткового, науко-технічного напрямів. В цьому навчальному році є новації. Це такі гуртки як: «Пластилінова анімація», «Основи робототехніки», «Основи програмування», «Юні оператори ПК», «Гра на гітарі».
Під час проведення Дня відкритих дверей гості переглянули виставку дитячих поробок. Присутні на святі ще раз переконалися у тому, що вихованці, об’єднані любов’ю до мистецтва, мають змогу як найповніше розвинути свої здібності.
14 вересня о 10:00 у будинку дитячої творчості відбудеться Свято першого дзвоника «Країна талантів». Педагогічний колектив закладу запрошує до занять небайдужих, допитливих, креативних особистостей вiком вiд 5 до 18 рокiв. Гуртки працюють безкоштовно. Вас чекають!