Прес-центр2 жовтня 2017, 16:10

1 жовтня у Кремінній пройшов X традиційний мотокрос пам'яті загиблих воїнів - інтернаціоналістів та загиблих в АТО.

В змаганнях, які є візитівкою Кремінщини, взяли участь 80 спортсменів з Дніпровської, Запорізької, Донецької, Харківської та Луганської областей і звичайно, Кремінної. В ході урочистої церемонії відкриття успіхів і наснаги спортсменам побажали керівники району - Наталя Чехута та Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко. а також гонщики Володимир Чуприна (Краматорськ) та Володимир Чернов (Кам'янське). Зокрема, голова РДА Наталя Чехута подякувала натхненнику і "рушійній силі" цього спортивного заходу - голові ГО "Віраж" Олександру Кайдашу.

За підсумками змагань наш земляк,  юний чемпіон України Кирило Марков фінішував цього разу другим серед гонщиків на мотоциклах з об’ємом двигуна 65 см. куб. Щиро вітаємо Кирила з вдалим успіхом та бажаємо нових перемог.

Ювілейний мотокрос, як завжди, проходив за підтримки  Кремінської районної державної адміністрації, Кремінської районної ради, Кремінської міської ради. Генеральним спонсором заходу виступив благодійний фонд «Кремінщина», який об’єднав фінансову підтримку від керівників підприємств та меценатів району.