Прес-центр20 лютого 2018, 15:02

20 лютого колективи та вихованці закладів освіти вшановували загиблих на Майдані.

Тим, хто в боротьбі за волю і кращу долю України не дожив до сьогоднішнього дня, спить у незнаних і безіменних могилах, цвіту нашого народу, його славним синам і донькам, які у розквіті сил віддали свою молодість, і, найдорожче, життя – присвятили тематичну лінійку учні Красноріченського закладу освіти. Вся шкільна родина зібралася, щоб у скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний час ХХІ століття.
Години спілкування та тематичний урок з ушанування пам’яті Героїв Небесної Сотні «Герої не вмирають… Просто йдуть …» пройшли у Новоастраханській школі. Учні школи ознайомились із виставкою тематичної літератури та переглянули фільм «Небесна сотня». На завершення всі учні школи вишикувались на лінійку-реквієм, де вшанували пам'ять Небесної Сотні хвилиною мовчання.
Учні та вчителі Кудряшівської школи також приєдналися до відзначення цієї пам'ятної дати. У школі відбулися уроки мужності, тематична лінійка "Небесна сотня. Зима що нас змінила", що завершилася хвилиною мовчання. Діти мали змогу переглянути відеофільм та зробили виставку малюнків "Герої не вмирають".
У навчальному закладі села Бараниківка відбувся загальношкільний урок пам'яті «А Сотня відлетіла в небеса...», присвячений вшануванню подвигу учасників Революції гідності й увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні. У школі діяла виставка-колаж «Герої не вмирають», літературна виставка «Ми сотнею пішли на небо» та відбувся виступ шкільної агітбригади.