Прес-центр22 лютого 2019, 10:02

21 лютого у будинку дитячої творчості відбувся районний чемпіонат знавців «Що? Де? Коли?» серед учнівської молоді кремінських закладів освіти.

У турнірі, організованому відділом освіти Кремінської РДА та Кремінською районною дитячою громадською організацією «Первоцвіт», взяли участь 10 команд. 
Результати гри оцінювали методисти районного методичного кабінету Наталя Богомолова та Світлана Гаврилюк. 
Організатори заходу підготували цікаві запитання, серед яких були досить курйозні та складні, але з ними учасники команд успішно впорались. Гра була цікавою та напруженою. 
І місце у чемпіонаті вибороли команда «Інтелектуали» молодшої вікової категорії та команда «Інтелектуали» старшої вікової категорії Кремінської ЗОШ І-ІІІ ст.№2. 
ІІ місце здобула команда «Градієнт» Кремінської школи гімназії молодшої вікової категорії та команда «Ніка» Кремінської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 старшої вікової категорії. ІІІ місце – за юними інтелектуалами з команди «Темп» НВК «Кремінський ЗЗСО І-ІІІ ст.№3 - ЗДО» молодшої вікової категорії та команди «Снікерси» Кремінської школи-гімназії старшої вікової категорії.
Всі команди були нагороджені грамотами відділу освіти Кремінської РДА та солодкими подарунками, а також отримали привітання від вокального колективу «Карамельки» будинку дитячої творчості.