23 жовтня 2019, 16:10

23 жовтня пройшло чергове засідання громадської ради при Кремінській райдержадміністрації з питання «Стан пішохідних переходів у місті.

Багато пропозицій щодо створення більш комфортних умов проживання жителів міста Кремінна надійшло в ході засідання громадської ради.
23 жовтня пройшло чергове засідання громадської ради при Кремінській райдержадміністрації з питання «Стан пішохідних переходів у місті. Благоустрій районного центру (місто Кремінна)».
В засіданні взяв участь в. о. голови РДА Володимир Позняк.
В ході підготовки до засідання члени громадської ради зробили певний моніторинг ситуації, а також отримали в різний спосіб зауваження та пропозиції від жителів міста за тематикою засідання.
Так, буквально кожний пішохідний перехід обстежив і сфотографував член громадської ради Юрій Ключевський. Якщо коротко підсумувати зібрану інформацію, то висновок такий: пішохідні переходи у місті є, але вони не є безпечними для людей (за невеликим винятком).
Багато йшлось про стан дорожнього покриття вулиць районного центру, вкрай незадовільний стан наявних тротуарів, зокрема, згадувався район від кута музичної школи, через місток і до початку вулиці Слобожанської. Також хотілось би додатково привернути увагу міської ради до необхідності привести у належний стан дороги і тротуари після реалізації проєкту «Доступна вода». Наразі є нарікання на відсутність швидкої або, взагалі, будь – якої реакції міськводоканалу на заяви громадян щодо пошкодження ліній водопостачання, а відповідна служба 05 міською радою ліквідована.
Були озвучені ще й інші пропозиції, зауваження, а також схвальні відгуки про загальний стан благоустрою міста, в якому ми всі живемо. Після узагальнення всі вони будуть надані до міської ради, райдержадміністрації – для розгляду і реагування.