Прес-центр24 жовтня 2019, 11:10

23 жовтня за участі в. о. голови районної державної адміністрації Володимира Позняка пройшло засідання робочої групи підприємців

23 жовтня за участі в. о. голови районної державної адміністрації Володимира Позняка пройшло засідання робочої групи підприємців, на якому пройшло обговорення Програми розвитку та підтримки малого та середнього підприємництва у Кремінському районі на 2020-2021 роки.
Структура проекту Програми визначає пріоритетні шляхи розвитку підприємництва в районі та відповідає Стратегії розвитку Кремінщини до 2020 року.
Метою програмного документу є створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього бізнесу, зростання його інвестиційної та інноваційної активності, підвищення рівня конкурентоспроможності в умовах євроінтеграції та збільшення внеску в соціально-економічний розвиток району та області шляхом об’єднання зусиль влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій підприємців та їх об’єднань.
Головним розробником Програми є відділ економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації.
Згідно з робочим планом, структурні підрозділи райдержадміністрації, органи місцевого самоврядування, підприємства та установи повинні до 15 листопада поточного року подати свої пропозиції до проекту, який розміщено на сайті райдержадміністрації http://krem.loga.gov.ua в розділі «Економіка», підрозділ «Підприємництво».
Зауваження та пропозиції до плану заходів проекту Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2018-2020 роки приймаються від фізичних і юридичних осіб та їх об’єднань управлінням економічного розвитку та торгівлі райдержадміністрації у письмовому вигляді в строк до 15.11.2017 року за адресою: м. Кремінна, вул. Банкова, 1, або можна надсилати на електронну адресу райдержадміністрації: kremrda@loga.gov.ua.