Прес-центр7 грудня 2017, 10:12

7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування.

Місцеве самоврядування в Україні здійснюється територіальними громадами сіл, селищ, міст як безпосередньо, так і через місцеві ради та їх виконавчі органи, а також через районні та обласні ради, які представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ і міст.
Таким чином, День місцевого самоврядування – це наше спільне свято, показник розвитку нашого суспільства. І, все ж таки, в цей день прийнято найбільше вітати працівників органів місцевого самоврядування. 
 У Кремінській районній музичній школі пройшло урочисте зібрання з нагоди відзначення Дня місцевого самоврядування.
Захід зібрав депутатів районної, місцевих рад, керівників територіальних громад, працівників органів місцевого самоврядування, громадськість.
З професійним святом присутніх від усього серця привітали голова райдержадміністрації Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко.
«Вам необхідні здорові амбіції задля досягнення результатів, за які б люди вам казали «дякую», - зазначила у вітальному слові Наталя Чехута. Вона відзначила як безумовний плюс для розвитку Кремінщини, повне порозуміння між райдержадміністрацією та депутатським корпусом районної та місцевих рад. 
Протягом заходу кращі представники місцевого самоврядування району були відзначені грамотами і подяками від райдержадміністрації та районної ради за сумлінну працю на благо своєї громади.