Прес-центр5 лютого 2021, 08:02

Центр надання адміністративних послуг Кремінської районної державної адміністрації повідомляє про припинення обслуговування суб’єктів звернення

Центр надання адміністративних послуг Кремінської районної державної адміністрації повідомляє про припинення обслуговування суб’єктів звернення.
На виконання п. 3 розпорядження голови Луганської обласної державної адміністрації Луганської області військово-цивільної адміністрації від 15 січня 2021 року № 7 «Про створення комісії з реорганізації (приєднання) районних державних адміністрацій Луганської області»,  з 18.01.2021 року в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб – підприємців та громадських формувань розпочато процедуру припинення юридичної особи у результаті реорганізації (приєднання).
У зв’язку з цим Центр надання адміністративних послуг припиняє свою діяльність щодо обслуговування суб’єктів звернення.
На даний час ведеться робота щодо упорядкування та складання акту прийому - передачі архівних справ (нерухоме майно речових прав та їх обтяжень та юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців) з метою їх подальшої передачі відповідно до законодавства.