Прес-центр3 грудня 2018, 16:12

Члени Кремінської районної дитячої громадської організації «Первоцвіт» взяли участь у благодійному концерті до Всесвітнього дня людей з інвалідністю

Багато небайдужих людей, які з радістю прагнуть допомогти дітям, часто не знають, як це зробити. Насправді, при наявності щирого бажання способи і шляхи можна легко віднайти. Саме так і зробили найбільш активні члени Кремінської районної дитячої громадської організації «Первоцвіт», які взяли участь у благодійному концерті до Всесвітнього дня людей з інвалідністю, який відбувся 3 грудня у Кремінській обласній спеціальній загальноосвітній школі - інтернаті. 
Зі щирими словами підтримки та подарунками до дітей завітали перший заступник голови Кремінської райдержадміністрації Володимир Позняк, заступник голови районної ради Борис Руденко та методист районного методичного кабінету Світлана Гаврилюк.
Зустріч розпочали вихованці інтернату. Під час їх виступу у глядачів виникло відчуття захоплення цими обдарованими, особливими дітьми.
Далі прийшла черга волонтерів - всі міські школи та гімназія, танцювальний колектив «Веселка» і вокальний колектив «Карамельки» будинку дитячої творчості взяли участь у концерті і передали дітям зібрані солодкі подарунки. 
Лейтмотивом свята стало гасло: головне – це мати бажання допомогти. То ж давайте разом робити добрі справи і дарувати дітям радість!