Прес-центр20 жовтня 2017, 11:10

Делегація львівських освітян в рамках проекту «Змінимо країну разом!» зустрілась із головою райдержадміністрації.

Голова Кремінської райдержадміністрації Наталя Чехута зустрілась із викладачами християнської етики, що прибули до району в рамках обласного проекту «Змінимо країну разом!». Вона висловила надію на те, що перебування львівян на Кремінщині буде корисним і для гостей, і для господарів. 
Нагадаємо, що на захід нашої держави днями вирушили три вчителі Кремінського району, натомість, три представниці Львівщини протягом 10 днів будуть навчати кремінських дітей, спілкуватись та обмінюватись досвідом із колегами. 
Відділом освіти спільно із методичним кабінетом розроблена програма перебування делегації, якою передбачено відвідування навчальних закладів у Красноріченській об’єднаній територіальній громаді, презентації педагогічного досвіду та виховних моделей навчальних закладів, зустрічі за «круглим» столом та інше. 
Нагадаємо, що "Змінимо країну разом" - освітній проект обміну вчителів, працівників культури між Східною та Західною Україною, ініційований головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом в рамках Угоди про співробітництво.