Прес-центр31 cічня 2018, 10:01

До Дня визволення Кремінщини пройшли змагання з волейболу.

Нещодавно спортивні майданчики району приймали учасників регіональних обласних змагань з волейболу та відкритих районних змагань з міні-футболу, приурочених до Дня визволення Кремінщини від нацистських окупантів. 
 У спортивній залі Кремінського професійного ліцею у волейбольних двобоях зійшлися команди Севєродонецька, Рубіжного та дві команди Кремінної. 
У першому матчі команда «Спартак» з Рубіжного продемонструвала майстер - клас для команди інституту фізкультури і виграла 2:0 (25:20; 25:20). Майже за таким же сценарієм пройшла і наступна гра рубіжан, в якій вони здолали опір севєродонецької команди 2:0 (25:11; 25:16).
Всі вболівальники з нетерпінням чекали матчів головної команди району «Кремінна-ліцей». У першій зустрічі з севєродонецькою командою ліцеїсти виграли впевнено першу партію 25:18, але поступилися у другій 24:26. У третій партії кремінські волейболісти не дали суперникам жодного шансу 15:7 і загальний рахунок становив 2:1 на користь команди Кремінського ліцею. 
 Слід відзначити, що «шалена» підтримка вболівальників передалася кремінській команді і стала ще одним фактором перемоги над спартаківцями у фіналі. 
 Щиро вітаємо всіх гравців і їх тренера Володимира Ворошилова з вдалим виступом.
Команда - переможець змагань була нагороджена Кубком «Визволення Кремінщини», а всі команди - призери та гравці-призери були нагороджені грамотами Кремінської районної державної адміністрації. Кращим гравцями турніру стали Євген Чорнобай (Кремінна), Денис Каліта (Севєродонецьк), Віктор Храмцов (Рубіжне).

За інформацією сектору молоді та спорту Кремінської РДА.