Прес-центр22 листопада 2017, 11:11

Голова райдержадміністрації Наталя Чехута взяла участь у засіданні позачергової сесії районної ради.

Голова райдержадміністрації Наталя Чехута взяла участь у засіданні позачергової сесії районної ради.

До порядку денного засідання було внесено 17 питань. Зокрема, депутати заслухали та затвердили звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців п. р. Із звітом можна детально ознайомитись на сайті Кремінської РДА за посиланням http://krem.loga.gov.ua/content/byudzhet_10.

Крім того, начальник фінансового управління райдержадміністрації Яна Вашечко повідомила, що відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 21 листопада № 850 до спеціального фонду Кремінського районного бюджету було виділено з обласного бюджету 2 965 701 грн. Ці кошти підуть на реалізацію таких  проектів: капітальний ремонт будівлі спортивної зали Кремінської школи-гімназії у сумі 997 942 грн., капітальний ремонт спортивної зали для секції боксу ДЮСШ у сумі 1 495 000 грн. та капітальний ремонт заміна вікон у Кремінській "РЦБС" у сумі 472 759. Кошти субвенції буде використано протягом 2017-2018 років.

Депутати внесли зміни до декількох районних програм, надали згоду «Креміннатеплокомуненерго» на укладання договорів про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ та укладання договорів про надання місцевої гарантії, погодили ПП «Рубіжанський залізобетон» тариф на теплову енергію, вироблену з використанням альтернативних джерел,  та вирішили інші нагальні для громади питання.

Із рішеннями районної ради можна ознайомитись на сайті районної ради http://rajrada-krem-lg.ucoz.ua/index/dostup_do_publichnoji_informaciji/0....