Прес-центр25 червня 2020, 14:06

Голова райдержадміністрації Олег Клименчуков зустрівся з активом Кремінської міської організації ветеранів-шахтарів

Голова райдержадміністрації Олег Клименчуков зустрівся з активом Кремінської міської організації ветеранів-шахтарів.  

За участі голови РДА Олега Клименчукова, голови районної ради Володимира Прокопенка, міського голови Юрія Прокопенка пройшла зустріч з активом Кремінської міської організації ветеранів-шахтарів.

«Бачу, що  у районі склалась добра традиція співпраці  громадської організації ветеранів шахтарської праці із владою, то ж будемо ці напрацювання продовжувати.  Не зважаючи на певні строки завершення реформи органів влади, на які ми очікуємо найближчим часом, хочу запевнити, що за період своє роботи максимально буду докладати зусиль задля того, щоб  бути корисним кремінській громаді», - сказав Олег Клименчуков.

Першим питанням присутні обговорили відзначення Дня шахтаря. Кремінський міський голова повідомив, що міськрадою наразі проводяться   консультації щодо перенесення святкування Дня міста з липня на кінець серпня або початок вересня. Оскільки День шахтаря припадає на останню неділю серпня, то  відзначення професійного свята гірняків та день народження міста можливо  співпадуть у часі.

Далі головою громадської організації Володимиром Підстепним та присутніми активістами були порушені менш святкові, але доволі нагальні питання. Мова йшла про незадовільний санітарний стан «оазису» Донбасу, необхідність врегулювати ситуацію із чітким розмежуванням пішохідної і проїзної частини вулиці Тітова біля пам’ятника шахтарям та про факти нешанобливого ставлення до пам’ятника, а, отже і до пам’яті загиблих шахтарів, що мають місце з боку городян.