Прес-центр28 липня 2017, 10:07

Голова райдержадміністрації зустрілась з активом районної організації ветеранів – шахтарів.

Голова райдержадміністрації зустрілась з активом районної організації ветеранів – шахтарів.

На запрошення  голови громадської ветеранської організації  шахтарів Володимира Підстепного, голова РДА Наталя Чехута, голова районної ради Володимир Прокопенко, міський голова Юрій Прокопенко взяли участь у засіданні активу організації. На ньому йшлось про підготовку до відзначення Дня шахтаря у Кремінському районі. Також ветерани шахтарської праці мали змогу поставити питання керівникам району та міста за проблематикою, що турбує  жителів Кремінної.

«Ми відзначаємо усі професійні свята, визначені в Україні.  Для ефективної організації заходів  по вшануванню працівників шахтарської галузі, ми б хотіли почути вашу думку і ваші пропозиції. Саме вони будуть для нас основою  районних заходів», - сказала Наталя Чехута.

В цьому році до 27 серпня  планується урочисто відкрити в районі колишньої шахти «Кремінна» оновлену стелу з іменами шахтарів – кремінян, загиблих у роки Другої світової війни. Також святкові заходи пройдуть біля пам’ятника загиблим гірникам та у міському клубі «Кремінна».

Вкотре присутні піднімали питання можливості  проведення  звірок із комунальними службами – міськводоканалом, управлінням газового господарства у більш зручному для містян місці. Наталя Чехута  повідомила, що на цей час  Кремінською райдержадміністрацією  направлено документи на підготовку проекту по створенню прозорого офісу соціальних послуг у недобудованій частині районного центру зайнятості.

В ході  зустрічі піднімались й інші питання.