Прес-центр16 вересня 2020, 15:09

Капітальний ремонт доріг між Невським і Макеївкою заплановано на 2021 рік

Капітальний ремонт доріг між Невським і Макеївкою заплановано на 2021 рік.

Про це голова райдержадміністрації Олег Клименчуков розповів жителям Невської сільської громади 16 вересня під час його робочої поїздки до села спільно із заступником голови районної ради Борисом Руденком.   

Відповідні пропозиції були направлені до обласної адміністрації та Служби автомобільних доріг Луганської області. На цей час є інформація, що дорога між цими населеними пунктами включена у перелік пріоритетних об’єктів для капітального ремонту на наступний рік.

Спілкуючись із жителями громади,  Олег Клименчуков  вкотре закликав кожного брати активну участь у формуванні представницького органу  Красноріченської ОТГ, до складу якої увійде Невське після проведення місцевих виборів 25 жовтня п. р. Від того, наскільки ефективним буде центр прийняття управлінських рішень,   залежатиме розвиток громади, яка по завершенню реформи децентралізації буде мати значно більші повноваження і можливості.

З візитом посадовців співпав виїзд до Невського бригади лікарів. За сприяння районної держадміністрації та Центру надання первинної медико – санітарної допомоги цього дня у селі працювали спеціалісти Луганської обласної клінічної лікарні.