Прес-центр6 червня 2017, 14:06

Команда ФК «Кремінна» стала срібним призером Всеукраїнських змагань.

2 - 3 червня за ініціативи Міжнародного благодійного фонду CARITAS-Україна у столиці був організований та проведений Всеукраїнський турнір з вуличного футболу серед дітей віком 13 - 16 років. Луганщину представляла команда футболістів Кремінського району. 
Команда ФК «Кремінна» Луганської області у груповому турнірі потрапила у групу з Одесою та Запоріжжям. Налаштувавшись на матчі, наші футболісти здолали як одних - 9:0, так і наступних - 2:0. 
У півфіналі нашій команді протистояла команда м. Львів. Вже з перших хвилин наші гравці дали зрозуміти, що вони претендують на путівку до фіналу, чому яскравим підтвердженням став рахунок 6:0.
Суперниками нашої команди у фіналі була команда з м. Броди. У підсумку – гра з рахунком (1:5) та друге місце у ІІ Всеукраїнському кубку КАРІТАС-Україна з вуличного футболу!
Срібними призерами Всеукраїнських змагань стали Катя Сереброва, Валерій Маслов, Андрій Андрєєв, Єгор Дикань, Артем Рязанцев, Данило Слєпцов, Владислав Кравченко, Ілля Іманов, Вадим Лисицький та Станіслав Букатарь. Команду готували Сергій Абрамович та Юрій Семи волос. Організаційні питання вирішували завідуючий сектором молоді та спорту райдержадміністрації Олександр Кузьменко, представник місцевого осередку благодійної організації «CARITAS -Україна» Юрій Ключевський та спонсори і меценати - приватні підприємці Олександр Задирака, Вадим Савченко, Віктор Новодранов, Тетяна Несчетна, Дмитро Новіков та Юрій Лопата. 
Наша команда нагороджена командним кубком та футбольним м’ячем з автографами гравців збірної України! Окрім того, в номінації «Кращого захисника» було відзначено Владислава Кравченка та вручено йому пам’ятну статуетку.
Представники благодійного фонду та їх партнери потурбувались і про дозвілля учасників. Під час перебування у столиці діти грали у хокей на роликах, катались на скейті, брали участь у інтерактивних іграх, переглянули фільм про Пеле, відвідали з екскурсіями головну арену країни НСК «Олімпійський», музей братів Кличків та інше.