Прес-центр30 липня 2020, 14:07

Комунальна установа «База відпочинку «Лісова поляна» має можливості задовольнити попит на різні види дозвілля на природі

Комунальна установа «База відпочинку «Лісова поляна»  має можливості задовольнити попит на різні види дозвілля на природі.

Після проведеної протягом останніх років модернізації, база відпочинку «Лісова поляна» стала гарним варіантом проведення вихідних на природі. Прекрасна природа оздоровить відвідувачів, адже база відпочинку знаходиться в сосновому бору у восьмистах метрах від озера Підпісочне.

На базі є все для сімейного відпочинку, проведення таборів, спортивних зборів, тренінгів, корпоративів.

На території є дитячий і спортивний майданчик. Організовується активний відпочинок: піші, велосипедні та водні походи по Кремінському лісу і річці Сіверський Дінець, командотворчі гри: «квест», пейнтбол, мотузковий курс та інше. Для бажаючих - прокат туристичного спорядження.

Сюди можна приїхати всією сім'єю або великою компанією - місця вистачить усім. Гостей "поляни" розселяють в затишні дерев’яні будиночки по 2-4 людини. Є будиночки зі зручностями та економ варіант «турист». На території бази відпочинку є кухня, туалет, літній душ. Крім того, тут є їдальня з «домашньою кухнею» та магазин - так що везти з собою їжу на пікнік не доведеться, все можна купити на місці.

База відпочинку «Лісова поляна» пропонує альтернативний відпочинок для тих, хто не хоче селитися в літній будиночок. Можна приїхати з наметом або просто влаштувати пікнік і виїхати додому, не залишаючись на ніч.

Покататися на човні, пограти з друзями в пейнтбол або спокійно відпочити на природі - сюжет «Лісової казки» на будь-який смак!