Прес-центр6 листопада 2018, 13:11

Красноріченський заклад загальної середньої освіти нагороджений золотою медаллю у номінації «Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення».

Нещодавно у м. Київ відбулась наймасштабніша подія в освітньому просторі України – Х Міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті». Серед більш як семидесяти учасників виставки від Луганщини було 9 кремінських закладів освіти. Це Кремінська школа-гімназія, ЗОШ № 1, ЗОШ № 2, НВК «Кремінський ЗЗСО №3-ЗДО», ОНЗ «Красноріченський ЗЗСО І-ІІІ ступенів», Кудряшівська ЗОШ, ДНЗ «Ластівка», ДНЗ «Катруся», ДНЗ «Берізка». 
У номінації «Інноваційне освітнє середовище: нові виклики та сучасні рішення» Красноріченський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Кремінскої районної ради Луганської області отримав золоту медаль. 
Директор Кудряшівської ЗОШ Інна Сухаревська та провідний бібліотекар Кремінської школи-гімназії Олена Борщова в рамках виставки взяли участь у семінарі «Гендерна освіта та виховання: від рівних прав до рівних можливостей».