Прес-центр27 грудня 2017, 15:12

Кремінський відділ Національної поліції інформує

За інформацією Кремінського відділу Національної поліції, правоохоронними органами постійно проводиться робота по вилученню із незаконного обігу зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв та притягнення до відповідальності винних осіб. 
Так, з початку поточного року у провадженні слідчого відділу Кремінського ВП ГУНП в Луганській області перебувало 47 кримінальних проваджень, відкритих за правопорушенням, передбаченим ст. 263 КК України. 29 проваджень спрямовано до суду з клопотанням про звільнення від кримінальної відповідальності (за фактами добровільної здачі зброї та боєприпасів), 7 направлено до суду з угодою про визнання винуватості.
З метою недопущення злочинних посягань із застосуванням зброї і вибухових пристроїв у відношенні до громадян і суспільства, протягом року проводилися комплекси організаційно-практичних заходів, спрямованих на виявлення каналів незаконного обігу вогнепальної зброї, боєприпасів і вибухівки. 
В результаті проведеної роботи з незаконного обігу вилучено: 1001 набій калібру 5,45 мм, дві РГД , три гранати Ф1, одна нарізна автоматична рушниця 22 – го калібру, один обріз, мисливська рушниця, один штик - ніж, РПГ та тротил.