Прес-центр5 квітня 2017, 08:04

Мешканці Кремінщини задекларували понад 14 мільйонів гривень доходів

Мешканці Кремінщини  задекларували понад 14 мільйонів гривень доходів

З початку деклараційної кампанії мешканці Кремінського району вже подали до ОДПІ за місцем реєстрації 560 декларацій про доходи. Вони прозвітували про 14,3 мільйона гривень отриманих торік доходів.

Як проінформувала в. о.  заступника начальника Рубіжанської  ОДПІ, начальник Кремінського відділення  Наталя Демків, самостійно нараховані податкові зобов'язання з податку на доходи фізичних осіб до сплати складають 391,2 тисяч  гривень та 66,1 тисяча – військового збору.

 Посадовець зазначила :”Традиційно щороку  фахівці ОДПІ  формують  в’їздні  бригади  та проводять семінари – практикуми, організують прийом декларації безпосередньо в сільських радах району. Цей рік не виняток  В’їздні бригади зустрілися з громадами  с. Макеївка, с. Нова-Астрахань, с. Невське, с. Голубівка. Мешканці сіл мали  можливість отримати консультації щодо запевнення декларацій, отримали пам’ятки та бланки  декларацій. Вжиті заходи дали свої результати.  Тільки в березні подано майже 400 декларацій на загальну суму 800 тис. грн. Декларували свої доходи одноосібники та сільськогосподарські виробники  .

За словами керівника Кремінського відділення  Рубіжанської ОДПІ, саме квітень – традиційно найбільш активний місяць у кампанії декларування доходів. Вона також нагадала, що тим громадянам, які мають відзвітувати, не слід зволікати, адже час спливає швидко, а останній термін подання декларації – 3 травня.

Усні консультації у заповненні податкової декларації про майновий стан і доходи громадяни можуть отримати у Центрі обслуговування платників Кремінського відділення Рубіжанської ОДПІ та за телефоном: (06453) 31566.