Прес-центр3 серпня 2018, 13:08

На черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини прийняті рішення, які максимально відповідають інтересам неповнолітніх

На черговому  засіданні комісії з питань захисту прав дитини прийняті рішення, які максимально відповідають інтересам неповнолітніх.

3  серпня заступник голови РДА Лариса Махура провела чергове засідання комісії  з питань захисту прав дитини Кремінської райдержадміністрації.

Члени комісії розпочали своє засідання з розгляду двох питань щодо розпорядження житлом та майном,  право власності або право користування яким мають неповнолітні.

Також, було розглянуто питання про неналежне виконання батьківських обов’язків батьком стосовно свого малолітнього сина. 

 Далі члени комісії  розглянули заяви громадян про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів. Всі шість  заяв не знайшли заперечень чи зауважень, а, отже, на підставі наданих документів прийнято рішення про надання дітям заявників відповідного статусу.

Засідання відбулось, його підсумок - по кожному питанню були прийняті рішення, які максимально відповідають інтересам дітей.