Прес-центр10 лютого 2020, 11:02

На минулому тижні в райдержадміністрації були розглянуті питання про готовність аварійно-диспетчерських та комунальних служб до оперативного реагування на надзвичайні події та аварійні ситуації

У зв’язку із попередженням про ускладнення погодних умов протягом 5-7 лютого, в райдержадміністрації на минулому тижні були розглянуті питання про готовність аварійно-диспетчерських та комунальних служб до оперативного реагування на надзвичайні події та аварійні ситуації. Саме під час погіршення погодних умов треба приділяти підвищену увагу своєчасному розчищенню від снігу доріг, вулиць, тротуарів, а також мати в активі технічно справну і готову до використання техніку.
На минулому тижні філією «Кремінський райавтодор» здійснювалось цілодобове чергування диспетчера, водіїв КДМ та механізаторів - навантажувачів для ліквідації наслідків негоди на автомобільних дорогах загального користування Кремінського району.
Працівники філії та комунальних підприємств міста 6-7 лютого оперативно відреагували на опади в вигляді снігу та замерзаючого дощу, що дало змогу не допустити обмеження руху у Кремінському районі.
Для ліквідації наслідків негоди були задіяні 7 одиниць техніки філії «Кремінський райавтодор» та 5 одиниць техніки КП «Кремінна-Комунсервіс».
Принагідно хочеться нагадати водіям про необхідність бути уважними та обережними на автошляхах області, не паркувати авто обабіч вулиць та доріг, аби не заважати роботі снігоприбиральної техніки. За можливості краще утриматись від поїздок на власному авто та користуватись громадським транспортом.