Прес-центр16 жовтня 2018, 09:10

На тому тижні пройшло обговорення проекту районної Програми розвитку туризму на 2019-2020 роки.

На тому тижні за участі першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Позняка пройшло обговорення проекту районної Програми розвитку туризму на 2019-2020 роки. 
До обговорень були залучені представники відділу освіти, районного центру зайнятості, районного будинку культури, а також голова Кремінської бізнес-асоціації Андрій Сімонов та голова туристичної асоціації Луганської області Олег Невениця.
В ході обговорення проекту програми було вирішено доповнити її новими заходами. Так, освітяни запропонували ввести нові туристичні маршрути - подорож центром м. Кремінна для учнівської молоді та «Екологічна тропа». Окрім цього, вирішено опрацювати питання щодо можливості створення «Наукового містечка», організувати роботу «Краєзнавчої студії», провести на базі Кремінського району обласного семінару для викладачів природничих наук «Розвиток дитячо-юнацького краєзнавства».
Олегом Невеницею та Андрієм Симоновим було запропоновано провести роботу щодо визначення туристично-привабливих місць Кремінщини з метою їх подальшої популяризації, а також розробити паспорти туристичних об’єктів та маршрутів як, наприклад, «Дубовий гай – зелена перлина Кремінщини», який підготовлено туристичною асоціацією Луганщини.
Робота над проектом Програми триває. В разі наявності цікавих пропозицій, просимо звертатися до управління економічного розвитку Кремінської райдержадміністрації.