Прес-центр28 травня 2020, 12:05

Олег Клименчуков: Ми будемо працювати задля покращення соціально – економічного розвитку району

Олег  Клименчуков: Ми будемо працювати задля покращення соціально – економічного розвитку району.

28 травня голова Кремінської райдержадміністрації Олег Клименчуков спільно із головою районної ради Володимором Прокопенком, Красноріченським селищним головою Віталієм Жувако, заступником міського голови Георгієм Дзивульскьким взяв участь у засіданні колегії обласної держадміністрації у режимі відеоконференцзв’язку.

В ході колегії під керівництвом голови  обласної адміністрації Сергія Гайдая були розглянуті підсумки виконання Програми економічного і соціального розвитку Луганської області за 2019 рік, підсумки минулого опалювального сезону та завдання з підготовки до роботи в осінньо – зимовий період 2020-2021 років. Пізніше очільник області провів нараду з керівниками територій.

Необхідно зазначити, що Кремінський район за підсумками 2019 року посів 8 – ме рейтиногове місце за динамікою соціально – економічного розвитку міст обласного значення та районів Луганської області.    

У зв’язку із цим головою РДА заплановане найближчим часом проведення наради з метою аналізу поточної ситуації та поліпшення загальних показників розвитку району на найближчу перспективу.

Крім того, Олег Клименчуков надав відповідні доручення щодо підготовки водних об’єктів Кремінщини до купального сезону. Це питання наразі знаходиться на його особистому контролі.