Прес-центр4 cічня 2021, 10:01

Олег Клименчуков провів апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів РДА

Олег Клименчуков провів апаратну нараду за участі керівників структурних підрозділів РДА.

4 січня голова Кремінської райдержадміністрації провів апаратну нараду з поточних питань, більшість з яких була присвячена подальшій діяльності  відповідних підрозділів РДА в умовах набуття територіальними громадами значно ширших повноважень, а також у зв’язку із подальшою реорганізацією райдержадміністрацій.

Зокрема, з 1 січня управлінням соціального захисту населення РДА документи на призначення всіх видів допомог, житлової субсидії  буде здійснюватись лише поштою, натомість прийом громадян з цього питання буде проводитись тільки спеціалістами у Кремінському центрі надання адміністративних  послуг.

Наразі більшість закладів освіти і культури Кремінського району перейшли у підпорядкування відповідних міських  і селищної рад.

На нараді відмічено, що протягом тривалих свят не сталось значних аварій чи надзвичайних ситуацій, комунальні служби працювали у звичайному режимі.

Нагадаємо, що 16 січня 2020 року Кабінетом Міністрів України було ухвалено Порядок, за яким відбуватиметься утворення та реорганізація райдержадміністрацій, у тому числі передача майна, прав та обов'язків РДА, що припинили роботу у зв’язку зі зміною адміністративно – територіального устрою.