Прес-центр23 квітня 2018, 14:04

Підбито перші підсумки проведення у районі весняної толоки.

Відповідно до розпорядження голови Кремінської РДА, протягом квітня – травня в районі проходить щорічна всеукраїнська акція «За чисте довкілля».
В рамках цієї акції 21 квітня був проведений день благоустрою, до якого долучились підприємства, установи, організації, мешканці району.
Як повідомляє відділ ЖКГ адміністрації, в рамках акції приведено у належний стан 54,5 тис. кв. м прибудинкових територій, 4 парки, 6 скверів, 7 спортивних, 19 дитячих та 8 господарських майданчиків. Виявлено та ліквідовано 23 стихійних сміттєзвалища. 
Також здійснено зачистку зелених зон, місць масового відпочинку громадян, прибережних смуг від побутового та іншого сміття на площі 2,51 тис. кв. м, приведено у належний санітарний стан території 45-ти кладовищ, 20-ти братських могил та 15 місць почесних поховань. 
Також цими днями висаджено 310 дерев, 278 кущів та 2,28 тис. кв. м квітників.
За участі колективів та вихованців навчальних закладів проведено прибирання прилеглої території, підшефних братських могил, зелених зон. Упорядковано дитячі та спортивні майданчики, побілено дерева та бордюри, висаджено квіти та кущі.
Також, приведено у належний санітарний стан території закладів охорони здоров’я та культури району.