Прес-центр15 червня 2018, 08:06

Підприємців навчали правовим аспектам ведення малого та середнього бізнесу

За організаційної підтримки Кремінської райдержадміністрації та Новоастраханської сільської ради 13 червня п. р. в приміщенні сільської ради відбувся безкоштовний консультаційний захід «Правові аспекти ведення малого та середнього бізнесу». Для представників підприємницьких структур та осіб, що планують започаткувати власний бізнес, його провели юристи Норвезької ради у справах біженців в Україні В семінарі взяли участь місцеві фізичні особи-підприємці, представники фермерських господарств та зацікавлені у створені власної справи. 
Під час заходу було розглянуті питання: популярні форми ведення малого/середнього бізнесу, спрощена система оподаткування для ведення малого та середнього бізнесу, підстави зміни групи єдиного податку, оподаткування (Єдиний соціальний внесок) заробітної плати найманого працівника та відповідальність роботодавця за несплату таких податків, порядок оскарження податкових вимог Державної фіскальної служби тощо.
Підприємці отримали відповіді на найпоширеніші питання в сфері реєстрації бізнесу та оподаткування. 
Наступна інформаційна сесія для підприємців відбудеться 10 липня 2018р. о 10.00 в м. Кремінна в приміщенні ГО «Кремінська бізнес-асоціація» (просп. Дружби, 15/1).