Прес-центр18 квітня 2018, 08:04

Подбаймо всією громадою про чистоту нашої Кремінщини!

Відповідно до розпорядження голови Кремінської РДА від 3 квітня цього року «Про проведення на території Кремінського району у квітні – травні 2018 року щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою» райдержадміністрація закликає всіх мешканців району взяти активну участь у проведенні заходів з озеленення та благоустрою. 
Кожен мешканець району має усвідомлювати свою причетність і особисту відповідальність за чистоту і порядок в районі, дотримання санітарно-епідеміологічних та екологічних вимог і норм. Маємо всі разом і кожен зокрема дбати, щоб наш район був впорядкованим, мав привабливий санітарний та естетичний вигляд. Вчасно проведена санітарна очистка території, вивезення сміття, зелені насадження є не тільки джерелом чистоти району, його обличчям, а й станом нашого здоров’я.
Тож запрошуємо підприємства, установи, організації, мешканців Кремінського району активно долучитися до проведення 21 квітня Дня благоустрою. Ви можете взяти участь в очищенні від сміття прибудинкових територій, парків, скверів, алей, у проведенні упорядкування та благоустрою русел і берегів річок, джерел, водойм, висадці дерев, кущів, квітів, долучитись до ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ.
Подбаймо всією громадою про чистоту нашої Кремінщини! А також хочеться вкотре нагадати відомий влучний вислів: «Чисто не там де прибирають, а там, де не смітять».