Прес-центр22 cічня 2018, 09:01

Привітання керівництва району з нагоди Дня Соборності України

Шановні земляки! 

Щороку 22 січня, на честь проголошення у цей день у 1919 році Акту возз'єднання Української Народної та Західноукраїнської Народної республік, а також прийняття цього дня роком раніше 4 Універсалу Українською Центральною Радою, яким проголошувалася повна незалежність Української Народної Республіки, відзначається в Україні День Соборності.
Згадані події увійшли в історію України як доленосні. Бо століття тому були закладені підвалини для формування сучасної соборної, незалежної, цілісної української держави. 
Сьогодні тема єдності знову набула колосальної ваги - події на Сході нашої держави підтверджують, що війна за незалежність ще не закінчена. Цього разу вона набула форми гібридної війни. 
У цей час активного становлення нашої державності і відродження свідомого патріотизму ми не повинні бути сторонніми спостерігачами, а маємо стати активними творцями власного майбутнього. 
 Хай воля та завзяття згуртовують нас для здійснення всіх планів та задумів – процвітання соборної, незалежної, могутньої України!
Сердечно бажаємо вам миру і злагоди, сил та натхнення, успіхів і особистих гараздів. 
З Днем Соборності! Зі святом нашого єднання, дорогі земляки!

Голова райдержадміністрації Н. В. Чехута

Голова районної ради В. М. Прокопенко