Прес-центр28 серпня 2019, 13:08

Продовжується робота, спрямована на ліквідацію несанкціонованої торгівлі

Продовжується робота, спрямована на ліквідацію несанкціонованої торгівлі.

28 серпня спільною групою з числа працівників райдержадміністрації, міської ради,  відділу Національної поліції,  Рубіжанського міськрайонного управління  Держпродспоживслужби в Луганській області з цією метою проведено черговий рейд.

В ході рейду обстежено центральні вулиці Кремінної  та прилеглу до ринків територію. Випадків «стихійної» торгівлі не виявлено.

Принагідно продавцям, що здійснюють діяльність на ринку, було наголошено на необхідності  реалізації продовольчих товарів з дотриманням температурного режиму та виключно із спеціально обладнаних торговельних місць (столів, прилавків тощо).

Також хотілось би відзначити, що під час купівлі продуктів харчування в місцях «стихійної» торгівлі, споживачів чекає небезпека, а простіше сказати – лотерея: захворіти чи не захворіти? Уникнення від таких покупок дозволить зберегти  своє здоров’я та здоров’я близьких людей.  

Тож загальна рекомендація - користуватися лише послугами стаціонарної торговельної мережі продуктових магазинів та сільськогосподарських  ринків.